Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня) підкажіть, будь ласка, чи українські аплікації по MPNP розглядають швидше чи по загальному timeline? Зустрічала в чаті , що ніби як швидше проте на офіційних ресурсах не бачила такого, може я не там шукала🤔 Знайшла лише, що швидше надають ІТА
-
На кордоні з Україною потрібна нотаріальна довіріність одного з батька щодо виїзду дитини де вказаний маршрут руху та термін виїзду для прикордонної служби України тому і не потрібен переклад, а по программі CUAET потрібна згода батька що не забороняї дитині вїхати у Канаду за яку буде відповідати один з батьків, ця згода потрібна лише для Канади тому і переклад повинен обовязково (деякі роблять переклад нотаріальної довіреності що теж підходить по цій программі але у довіреності присутній строк дії а згода без терміну)
-
А для чого переклад на англ.,якщо цей документ потрібен тільки на нашій границі?
-
Добрий ранок! Якщо це запит на додаткові документи, то вони завантажуються у вашому профілі, там буде посилання на завантаження додаткових документів.
-
Привіт всім! Хлопці та дівчата, ми летимо до Вінніпега 21 червня. У сім'ї двоє дорослих і троє дітей 6, 8, 9 років. Скажіть, будь ласка, чи можна зараз оселитися на два тижні через волонтерів у готелі? Також писалося про те, що тепер вакцинуватися можна відразу після прибуття. Буду вдячний за відповіді.
-
Увидел , шо ты отпечатки сдал . Паспорт надо доставить в визовый центр в течении месяца после одобрения .
-
Вадим , Канадцы отремонтировали сайт по выдаче виз . Зайди в личный кабинет и лучше срочно . Вызов на биометрию действителен два месяца . Моя дочка обращалась 10 июня онлайн и через три часа получила вызов на биометрию . Мы с женой после сдачи отпечатков через три дня в "личных кабинетах" получили добро на визу . Паспорта отнесла жена сама но можно было отправить и DHL и т.д.. Сейчас с новым сайтом работают очень быстро . Живём в Мадриде .
-
Скільки часу чекали візу після біометрії ?
-
А підкажіть
-
О. Добре дякую за інфу .
-
Анкету подав, биометрию зробив .