Імміграція до Манітоби
-
Дякую, тоді виникає питання, який далі процес отримання мультивізи візи для дружини та сина(після оновлення паспорту)? Дружина може зараз податися на вклейку, паспорту, але вже було купа випадків коли давали після foil less одноразову візу терміном, який збігається з терміном foil less...
-
Панство, поясніть будь ласка: у моєї дружини одноразова віза foil less, в першому ж канадському аерорпорту вона отримає WP на 3 роки. Чи достатньо WP не тільки для працевлаштування, а для виїзду/в'їзду з/в Канаду в продовж цих 3х років чи все ж таки потрібно отримувати мультивізу?Це ж стосується сина - у нього мультивіза до кінця дії паспорту, а дія паспорту закінчуєть 25.11.2022. Якщо він отримає стаді перміт, то чи потрібно йому отримувати нову мультивізу після того, як строк паспорту буде подовжено?
-
Дякую
-
По-перше, не в тому чаті. По-друге, як вже Роман написав, краще б мати план. Якщо не знаєте з чого почати, спробуйте спочатку хоча б пошукати, чи є вакансії для вас у Вінніпезі, МБ. З житлом на перший час допомогають, але це тільки перші 2 тижні десь, то потім вам прийдеться самому шукати собі житло на більш довгий строк. Взагалі, можливо це звучатиме грубо з мого боку, але ваше питання виглядає наче ви їдете невідомо куди, як наче не читали нічого про провінцію і місто, яке обрали.
-
Добре подумали? Без плану тут буде важкувато.
-
Доброго дня, збираюсь летіти в Манітобу, у Веніпег, немає житла, і роботи, по прильоту, що мені дальше робити ? Допоможіть будь-ласка
-
Власне теж задавався таким питанням , і хотів шукати роботу в такій сфері ( так як є досвід ), але … але
-
Не думаю, що для бетона -30 підходяща температура. Я думаю в зимку з бетоном не працюють.
-
Добрий день . Можна додати інформацію про сім'ю в особистому кабінеті ? І якщо можна як це зробити ? Тобто відредагувати анкету? Потрібно додати 2х неповнолітніх дітей .
-
Всім доброго дня ! Підкажіть будь- ласка , а як у Вінніпегу в зимовий період з роботою на Будівницстві ( маю наувазі , робота з бетоном , в’язання арматури , опалубка , і так далі ) . Знаю шо зими у вас суворі так як рівнинна територія то скоріше за все вітри заметілі і от цікаво чи люди працюють в зимку чи не працють , чи як ? Всім дякую !
-
-
Не сваріть, якщо вже це питання було, шукав в історії не знайшов 😂. Чи можна буде розпочати працювати по приїзду без SIN коду, наприклад , якщо він в процесі? Читав що є люди які вже і по 2 неділі очікують на SIN , ніяк не отримають. Чи спочатку SIN, і тільки потім робота?
-
Спасибі. Нам зареєстровано до кінця, але треба уточнити.