Імміграція до Манітоби
-
Дякую, Дмитро за уточнення.👍. За кілька тижнів все змінилось на краще і це чудово!
-
Здавав 2,5 роки тому IELTS. R-8 W-6.5 L-6 S-5.5 Відповідно в мене тоді CLB 6, бо найнижчий показник S-5.5, правильно?
-
Та це понятно, я просто спитав чем обмеження
-
Дякую за роз'яснення
-
Жодних спекуляцій, намагаюсь зрозуміти відповідність моєї ситуації законам і процесам Канади
-
А якщо на США?
-
Тобто, грубо кажучи, якщо проживати в Манітобі і мати друга, який буде згідний стати спонсором в цьому процесі, то можна і без роботи податись на программу? Зрозумійте мене правильно, я не хочу уникати варіанту з роботою, просто зараз працюю віддалено і маю гарну роботу яка б дала змогу жити комфортно в Манітобі якийсь перший час, поки адаптуешся і знайдеш місцеву роботу.
-
Так, якщо є родичі. Community support це КУК, але лист там не будуть роздавати всім направо та наліво. Щодо друзів, то будуть перевіряти тих друзів також і що то за така дружба. Родичі мають підписати settlement plan, що будуть вас підтримувати. Робота - то є найкращий варіант, бо ні від кого не залежиш.
-
Ще можуть бути close relative, distant relative, friend, community support, не тільки робота?
-
Тобто, якщо програму прикриють коли людина буде в процесі, скажемо розгляду на ПР (що займає 15-19 місяців) то її заявку анулюють і потрібно буде починати новий процесс імміграції?