Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка,якщо дитина 14 років не вакцинована та летіти з пересадками, то де потрібно карантин пересидіти - в кінцевому пункті призначення, чи в першому аеропорту?
-
Я нічого не знаю про якусь підтримку КУК, ось і звернувся до людини, яка вказала на це, чекаю відповіді. Лотереї проводяться досить часто, орієнтовно раз на місяць на два (різні умови для різних професій).
-
Та ж сама історія. Сподіваюсь це в рамках підтримки українців і не означає :"ми вас не обрали"))))) Вже побачила, що відмінили плату. За що ми дууууже вдячні 💛💙
-
Тобто WP надають в будь-якому аеропорту, головне в першому? В Галіфакс теж нададуть WP?
-
добрий вечір, я купила 06.06. квитки, надали знижку 10% дорослим 30% дітям (тільки авіарейс ЛОТ) дзвоніть в контакт центр ЛОТ +48 22 577 77 55, надають консультації українською мовою
-
Киньте будь ласка посилання на connection to the province, де вказано про вплив КУК на отримання пмж, а саме яким чином цей вплив реалізується? Додаткові бали? Яким чином вплив надається - листом?
-
давайте розберемо для тупих, як я, мабуть, на практиці: приїзджаємо сім'єю. я, сестра, батько, мати. у батьків англійська погана, та до 4х балів може зможуть довчити, сподіваюся у мене теж на початковому рівні але базові речі якісь розумію та можу казати сестрі 15, її зразу викреслюємо з списку аплікантів я, як син не можу бути спонсором батьків тобто треба отримати PR одному із батьків. Що ми маємо: англійську якщо вчити дасть бог їм на 4 бали здати, по професії батько вчитель, мати продавець (тобто по суті по професіі в Канаді не зможуть працювати без мови). та батько набирає 60 + балів якщо йому зарахують ступінь спеціаліста як Masters або училище + універ зарахують як два вищих. Питання в чому, чи є взагалі можливість та шанс нашій сім'ї отримати PR чи це гибле діло? І якщо є, то на яку програму порадите орієнтуватись?
-
Якщо робота не є у списку in-demand immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/in-demand-occupations/ То треба відпрацювати 12 місяців, щоб відповідати критеріям програми Skilled Worker in Manitoba Stream – Manitoba Work Experience Pathway immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-renewal/renewed-swm/#1 Temporary Foreign Workers (TFWs) and International Students: Manitoba Graduates in occupations not on Manitoba’s published In-demand Occupations list who have been working a minimum of 12 months in Manitoba.
-
По якій программі? Киньте лінк, будь-ласка.
-
Досконало розбирайтесь самі, Вам в будт якому випадку це необхідно. Якщо у Вас професія в списку індейменд і англійську здасте від 6,5, тт можете на федеральну ЕЕ сподіватися. Якщо нема такого - то від 6 місяців в Манітобі, якщо професія в списку індейменд, якщо ні - від року. Але відразу як почнете працювати (на фуллтайм на компанію яка зареєстрована в Манітоба) є типу лотерей на пмж, таке собі грін кард провінційне, тому можна на це розраховувати (вимори до анг наче і з 4 балів айлтс). Це якщо коротко.
-
Це мається на увазі робота в Україні за останні 5 років. Тобто, якщо ви працювали 4 з 5 останніх років, ви можете набрати 15 балів. УВАГА! Цей стаж потрібно буде ДОКУМЕНТАЛЬНО підтвердити. Як документально підтвердити? Дуже просто. Йдете на сайт пенсійного фонду, там реєструєтеся і використовуючи ЕЦП, попередньо згенерований з Приват24, витягаєте офіційну довідку ОК-5 або ОК-7. Звичайно, можна взяти довідку від роботодавця, якщо вам дадуть зараз під час війни.