Імміграція до Манітоби
-
Їх більше в теорії на практиці ні, кримінал за хабарі
-
По тестам С1 на практиці швах повний)
-
Інші категорії то кримінал
-
В мене В2 (принаймні, коли проходила на курси інтерв'ю і вирішувала імітацію аелтс, то так говорили ахха), жити в європі з головою, але я вважаю свою мову калічною порівняно зі знайомими з англомовною освітою. Там дійсно нейтів вже і багата англійська, такі можуть і на менеджерів
-
Просто категорій виїзду насправді трішки більше ніж "багатодітний чи інвалід". Люди чомусь виключно в них упираються, і потім - та як ви виїхали, це все хабарі та зрада ) а пости в фб пояснюються тим що в Канаду їдуть все ж ті кому вдалось сім'ями виїхати. Жінки з дітьми переважно залишаються в Європі і це абсолютно зрозуміло
-
Зустрічається дуже багато повідомлень в фейсбуці про те що навіть кримчани, які 8 років живуть в Криму та не виїхали звідти, але зберегли українські паспорти, отримали CUAET та їдуть сімєю в повному складі, тобто чоловіки без проблем здавали на росії в ростові біометрію, отримали візи та без перешкод стартують вже в країну мрії
-
Як раз навпаки маю досвід вчитися без проблем, переклад пейперів без проблем, читати книги без проблем, розмова по телефону квест який пройти неможливо
-
Якщо є посилання під рукою- буду вдячний. 🙏
-
Для мови треба дуже багато практики, бажано вчитись в універі - тільки тоді буде близько нейтіва, коли людина натренувалась писати есе, тезіси та обговорювати на семінарах складні топіки з аргументацією. Нажаль, лише живучи в середовищі такого рівня не буде, бо там пасивне вивчення і смол толкі. Тому так, цікаво бачити людей, які працювали на англ в Україні, але тупо рівень В1 десь