Імміграція до Манітоби
-
шлях в 2000 км починається з першого кроку. Тому дякую що маєте час на відповіді 💙💛
-
дякую!
-
дякую!
-
Вам в аеропорту роблять відкриту робочу візу на три роки, все інше ви підпадаете під загальні правела у Канаді.
-
...on a silver platter
-
Спробуйте, будь ласка, загуглити MPNP. Перший результат буде (не реклама): immigratemanitoba.com/
-
А шо таке МРИР
-
Заповнюю профіль MPNP. Мене листом на мейл запросили заповнити повністю пофіль. Треба прикласти Invitation to apply. Де його брати?
-
1. National Occupational Classification, 2. Рівень англійської CLB 4. 3. PR видається федеральним урядом, а не провінцією. Тобто дійсний на всій території Канади. А в загалі з такими питаннями Гугл вам допоможе швидше. Якщо чесно, то зробив пошук по чату і знайшов посилання на оф сайт де описується що таке NOC та їхні описи. Виділіть трохи часу на пошук по чату🙂. Є багато готової інформації.
-
Сайт Canada.ca
-
Добрий ранок! Ознайомилась з інформацією вище, та є питання: 1. Що таке NOC? 2. Що таке "4 рівень англійської"? 3. Чи валідна ПР від Манітоби в інших провінціях?
-
Читаючи повідомлення у цій та інших групах, я зрозуміла, що зараз можуть надати електронну одноразову візу на в‘їзд до Канади, обмежену у часі в‘їзду?! Однак по прибутті у першому аеропорту обіцяну візу, дійсну на в‘їзд до терміну закінчення паспорту не відкривають. А можна отримати WP на 3 роки, але з обмеженням роботи у певних галузях. Я розумію, що можна податися на склеювання Visitor Visa вже у Канаді, але воно буде платним. А WP з можливістю працювати у галузях охорони здоров‘я, школах etc. можна отримати пройшовши медогляд. Чи я правильно все зрозуміла, і чи варто пройти медогляд поза межами Канади до прибуття, для того щоб отримати WP без обмежень роботи у певних сферах?
-
Десь так, але строки приблизні. Робота повинна бути на протязі всього процесу імміграції. Але може бути і більше року.
-
Я не консультант. Але мені бачиться це так. Не важливо який НОК, якщо він не в індеманд, то треба від року досвіду.
-
Якщо не індеманд, то рік. Там же в умовах програми все написано.