Імміграція до Манітоби
-
Update: Нарешті отримав трекінг від VFS По особистому таймінгу: 19.03.2022 - подача заявки 22.03.2022 - підтвердження біометріі ( проходили ще до війни) 22.03.2022 - запит на паспорти 28.03.2022 - оплата і відправка документів з Польщі у VFS Warsaw 30.03.2022 о 16.20 - посилка з документами доставлена 31.03.2022 - лист на пошті про валідацію Work Permit чекаємо паспорт 07.04.2022 - Passports has been dispatched to the IRCC Office
-
Мої паспорти в Варшаві з 31.03 і поки що тиша, тільки трек від пошти
-
Шановне товариство, вітаю. Підкажіть пліз хто відправляв паспорти на вклеювання до візових центрів. Через скільки отримали відповідь про отримання та початок процессінгу/надсилання до посольства? Особливо цікавить Відень. Документи їм надійшли ще у вт зранку, від них ні слова. Починаю нервувати, так як IRCC дали часу до 19.04 надіслати паспорти на вклеювання CoPR
-
Коли вже на валізах то переживаєш за все))
-
Круто! Дякую за інформацію!
-
Всі ці сертифікати на те і звуться "міжнародні".
-
Дуже Вам дякую за інформацію! Мы просто хвилюємося та вагаємось, залишатись нам чекати на ці паперові сертифікати від домашнього лікаря що мають нам відправити в Німеччину, чи вже так летіти і сподіватися що зможуть таки зчитати наш qr код офіцери в канаді та перевізники до Канади та не буде проблем. Бо в Європі у нас з додатку зчитували всю інформацію і все було добре.
-
У всій Европі, та в приміром в країнах Карибського басейну мій сертифікат (виданий в Молдові з qr) і сертифікат дружини (виданий в Україні з qr) прекрасно зачитували прикордонники. Мій старший син летів до нас через Торонто з сертифікатом виданим у Швейцарії зараз уточню у нього
-
Добре, а Ви вже перетинали Канадський кордон з сертифікатом з кодом?
-
Я маю на увазі в Канаді зчитуються наші qr коди? Проблем немає? Чи нам краще дочекатися поки нам відправлять наші паперові міждународні сертифікати від домашнього лікаря?
-
Тобто коди офіцер може зчитувати?
-
Так, ми можемо їх і з додатку завантажити, але там qr код знову таки. Тому в мене і виникло питання. А в паперовій версії від лікаря там печатки та така ж сама інформація на англійській мові.