Імміграція до Манітоби
-
У мене, на жаль, ні...
-
Але зараз розбираюсь із інстукцією)) Дякую за ідеї
-
в мозілі
-
у мене Сафарі
-
В мене після такого вікна через кілька секунд з'являлося вікно щоб скачати форму
-
тобто я навіть не бачу цих форм(((
-
у мене нове вікно щоразу ось таке (як у вашій статті)
-
Дякую! Піду читати. Я поки не знайшла де їх скачати.
-
Добрий день! Є питання, кілька днів намагаюсь відкрити .pdf форми у visa application. І ніяк! Мова про: 1) ІММ 5257 2) ІММ 5645 Може хто стикався чи має ідеї як їх відкрити? Що перепробували: ⁃ Встановлювали, видаляли і встановлювали заново акробат. ⁃ Встановлювати платну Pro версію ⁃ Чистили кеш, заходили з різних браузерів, компʼютерів, ОС (Windows, Mac). ⁃ Перезавантажували 🙂 ⁃ Довідку читала теж..
-
Мене трохи лякав оце «весь ланцюг імміграції буде переглянуто», бо перегляд веде до змін, і хто зна, яких саме :) Але сподіваємось, що зміни будуть на краще - на пришвидшення процесу. Ну в судячи з того, що в обьяві написано, перелік професій може бути змінено. Але фінальний репорт аж наприкінці року видадуть, тож швидше на візити всі, хто може, поки нічого не змінили :) news.gov.mb.ca/news/index.html?item=53317&posted=2022-02-14&fbclid=IwAR1lfCycqBLas4VG-XgLMysoYtzEHbGO7qPXnvOmfZp5c6Y_E-GMWC2-P5Q
-
100%. Написав своє повідомлення щоб зупинити якимось чином цю незрозумілу для багатьох паніку.