Імміграція до Манітоби
-
Я не знімаю. Планую легально переїхати до Канади нічого не видумуючи та пояснюючи, а також вірю в силу своєї Батьківщини та свого народу. Не піддаюся паніці і продовжую спокійно працювати над імміграцію!😉🙏🇺🇦
-
Щиро дякую всім за відповіді!!!
-
Один з нещодавніх візитерів писав в гайді, що pof (як ви пишете у повному обсязі) не потрібен був під час інтерв'ю на візиті, але з іншого боку, на скільки я знаю, — кошти повинні зберігатися на рахунках певний термін, перш ніж подавати їх у подальшому імміграційному процесі як proof of funds, тому всеодно треба покласти гроші на рахунок заздалегідь.
-
Саме так. Це не для банку, а для імміграційного офіцера, якщо я зніму всі гроші готівкою або якщо кошти не пролежать на рахунку шість місяців, щоб показати джерело їхнього походження. Так само варто отримати виписку з банку по руху коштів на рахунку, на який вам платять зарплатню та документи, які підтверджують, що ви дійсно працюєте і отримуєте кошти за свою роботу. Це також є proof of funds.
-
А навіщо договір? Це договір, що вже продаж відбувся? Що банк питає?
-
маю на увазі в повному обсязі
-
Підкажіть будь-ласка - гроші на рахунках потрібні і на візит в повному обсязі??? Або можливо покласти їх на рахунки вже після візиту???
-
Віримо у краще! Гроші на рахунках
-
Я втрималась))) мала те ж посилання
-
Привіт дайте будь ласко ссылку на створення профілю ЕЕ.
-
🤦♀️ Зрозуміла. Буду знати) дякую!