Імміграція до Манітоби
-
Користуйтесь реплаєм будьласка? щоб було зрозуміло кому ви відповідаєте?
-
Питання в тому й полягає - яким чином ПІДТВЕРДИТИ - може хто знає?
-
Працедавець хоче винайняти Мене на деревообробне виробництво...
-
В тому то й справа - маю контракта Я а не дружина!
-
Допустимо - з моменту реєстрації ФОП можемо вкласти контракт (з 2013го - 8років досвіду виходить), а яким чином показати Paystubs&
-
Ну якщо робочі відносини не оформлені ніяк, то і досвід роботи підтрвердити неможливо. Не розумію, в чому складність укласти контракт між ФОПом та фізособою на працевлаштування? Яким чином довести, що ви маєте офіційний стаж роботи? Без контракту це неможливо ніяк.
-
Я перкладав в MAXWORD - загугліть. Але краще користуйтеся місцевим бізнесом з підходящою ціною!
-
Перекладача чи компанію берете любу! Головне щоб їх бізнес був зареєстрований як бізнес з послуг перекладу (відповідні КВЕДи мають біти) та діючий в Україні. Що є підтвердженням "присяжності" перкладача - сенс у тому, щоб перекладачем не була сусідка Галя з оцінкою Відмінно за англійську в шкільному атестаті 😃😃😃😃 А має бути людина/організація людей з відповідною кваліфікацією і офіційно зареєстрованим бізнесом!
-
Доречі, Панство! Маю запитання - може хто знає відповідь? В моєї дружини реєстроване ФОП, КВЕДи по деревообробці - в Її діяльності в основному "найманою працею" є - Я (дошки тягати жінці не до вподоби чомусь 🤣, за те доводити до пуття, спілкуватися з клієнтами - це Їй заходить ☝️). Так як ФОП і кожен член його сімї відповідає за свою діяльність всім своїм майном - то мене як окремого працівника не оформлювали аж ні разу. Відповідну освіту Я маю, і ПОЖИТТЄВИЙ досвід в деревообробці..... Чи можу я надати референси з Такого місця працевлаштування? І яким чином обгрунтувати отримання доходів від діяльності дружини як заробітню платню? Щоб показати в референсі? (читав правила оформлення референсів - рідні та близькі не можуть підписувати 🤷♂️)