Імміграція до Манітоби
-
Ми коли подавались на візитерську візу з дружиною, то вказували свій рахунок, той який був в подальшому для подачі на провінційний етап, федеральний. Там сума більша, ніж Ви вказали, візу відкрили з першого разу. Тоді ковідом ше не пахло, але зараз людям також відкривають візи. Я чомусь думаю, що ключовим в цьому всьому є мотиваційний лист.
-
Це щось забагато, ну можливо
-
Я розумію зараз є додаткові трати з перебуванням у готелі, але можливо треба меньше вказати. Здається 2000 це на родину яка буде перебувати у готулі на карантині. Я ось подивилась один готель зі списку дозволених, наприклад у Торонто, так там за ніч щось біля 150кад, на одну дорослу людину, і чекати результатів десь 3 дні, плюс їжа, ну не думаю що за 800 усе вийде. Ось їх сайт: www.marriott.com/reservation/rateListMenu.mi?defaultTab=standard Тому мені здається як вказуєте суму на візит, то розрахуйте щоб було до копійки, як то кажуть. Ще на авто 1000 кад?! Це теж мені здається забагато. Ось ціни www.ca.kayak.com/Cheap-Winnipeg-Car-Rentals.8261.cars.ksp Там десь 250кад на 10 днів, плюс бензин ну може ще 100кад (ми стільки витрачаємо на місяць на одну машину) Я б радила переглянути ще раз цю суму.
-
В тому і справа, що вимоги про наявність конкретної суми немає, тому велика сума на рахунку може зіграти злий жарт. Так, це якраз великий привід залишитись в Канаді, маючи гроші, хоча це припущення, ніхто не може до кінця розібратись що не так в подачі. Моя дружина вказала 1500$ на візит (ще до готелів), і візу дали
-
З однієї сторони так,але з іншої виходить ховати гроші? Ну маю я на рахунку суму грошей,ну це ж не привід тупо там лишатись... Тим паче постійний рух коштів за великий період я показав все одно... Цікаво як третій раз подаватись? Показати що є майно і 200$ в кармані?
-
От тут мене насторожило те, що ти їдеш на візит з купою грошей на рахунку, і можеш запросто залишитись та нелегалити якийсь період та перетягнути всіх своїх, включно з бабусею, через якийсь період. Я б так не вчинив. Але то все припущення. Мені здається під час ковіду при повторній подачі ще нікому не дали візу, навіть якщо прикладеш всі аналізи та вкажеш колір очей
-
Доброго дня. Ось вам mpue.ca/schools/
-