Імміграція до Манітоби
-
О, так! Я бачив відео про фуд-банки й мене, чесно кажучи, дивувало, коли люди їздять туди затарюватися на тиждень на машині, тому що я звик до того, що якщо в людини є авто, то є і гроші на її догляд, а значить і на їжу. Я так розумію, що у фуд банках не дуже ретельно перевіряють, хто до них приїздить (це ж не держава), тому усе залишається на совісті нужденних.
-
Яке «фу» і в бік чого я таки чула, так це в бік тих, хто користується Food Bank-ом. Фуд Банк - це програма помочі їжею для ну зовсім «малоімущіх», які ща програмою можуть отримувати раз на місяць чи десь так певні продуктові набори. Фуд Банк - це неприбуткова благодійна організація, вона не фінансується з податків. Люди жертвують туди іжу, волонтери працюють. Ну, і коли наші імігранти починають користуватись цією програмою, приїзжають за продуктовими наборами «на мерседесах» (образно), то це викликає «правєдний гнєв» у деяких людей.
-
Всі ці бенефіти (їх розмір та взагалі наявність) залежать від вашого прибутку. Чим більше ви заробляєте - тим менші бенефіти. Рент Асіст від якоїсь суми взагалі відміняється. Чому б не користуватись цими бенефітами до тих пір, поки ваші доходи дозволяють іми користуватись? Принаймні, я жодного разу не чула навіть якогось часткового «фу» в бік людей, що користуються бенефітами. Чайлд Бенефіт так взагалі , імхо, у ВСІХ, хто має дітей, оформлений. Ми платимо реально конячі податкі, з якого б фіга стидатися, що ми користуємось тим, що наші ж податки оплачують.
-
О так, пам'ятаю як мене вчителька молодших класів не любила через те що я їла у столовці за пільгами як з багатодітної родини😊 Старі "добрі" часи
-
Наприклад ми подалися на Manitoba Child Benefit, Child Benefits, та Rent Assist
-
Мені здається ніяк, тобто це ваша персональна справа на які допомоги подаватися😊 і нікому не повинно бути до цього діла, окрім держави звісно))
-
Тепер ідеально) До речі, я тут про бенефіти шукав - насправді, їх більше, наприклад, Rent Assist чи First Time Home Buyers' Tax Credit - як взагалі тут ставляться до того, що людина користується допомогою від провінції чи держави? Чи може люди соромляться на них подаватися?
-
Так і справді не клікабільні, виправила😁
-
Зрозуміла, дякую
-
Вивчаємо ❤️, здаємо IELTS знову бо терміни виходять, думаємо що ще можна подати на візу, щоб її отримати. Але подавати документи будемо вже коли кордони відкриють, невідомо скільки карантин ще буде тривати, можливо і відмова у візі через це. Маємо таке питання, у нас закінчився профіль ЕЕ, є все щоб його знову створити, але чи має це зараз сенс, поки процес стоїть на місці?