Імміграція до Манітоби
-
Зміни щодо аплікацій на Ознайомчий візит, а саме розділу №7 Settlement Plan. Зміни стосуються виключно нових аплікацій поданих з 18 вересня 2020 року Будь ласка, надавайте МАКСИМАЛЬНО ДЕТАЛЬНУ інформацію про Ваші наміри та плани щодо імміграції та влаштування життя в Канаді. Ваша відповідь повинна бути логічно викладена, містити конкретні факти та аргументи, бути індивідуальною та повинна свідчити, що аплікант зробив детальне дослідження про Манітобу, життя української громади до того, як надіслав аплікацію до КУК-Манітоба. Рекомендований обсяг відповіді від 200 до 2000 слів на кожне запитання. Як показує досвід, іммігранти успішніше інтегруються якщо вони якомога більше знають про провінцію перед переїздом. Аплікація без ДЕТАЛЬНОГО Settlement Plan буде ВІДХИЛЕНА! Відповідь повинна бути надана виключно українською мовою, якщо інше не зазначено у питанні. Звертаємо Вашу увагу на рекомендований обсяг відповідей.
-
Всі корисні посиланні та інформація з цієї групи: telegra.ph/Useful-Links-for-Ukrainians-09-18 Додала у опис до групи
-
так, чудове місце! ех, скоріше б побачити на власні очі) все чекаю відповідь щодо візитерської візи, 12 липня заповнив анкету, 28 липня здав біометрію. сподівався ще минулого тижня разом з усіма отримати відмову, та щось вони тягнуть, мабуть перевтомились того разу))
-
Так, планую це зробити, зібрати всі ресурси в одне місце, та додати у опис групи
-
А тут був хтось, хто тільки-но приїхав в Вінні, і жінка буле шукати роботу грумера... хто то був? 😂 Промаякуйте, щоб я в приват звернулась )) Проблема у знайомої - треба кішку постригти-побрити, а кішка не дається, а нести кішку в професійні салони - дорого, то може жінка-грумер хоче трохи підзаробити, поки ще не знайшла канадську роботу? Можемо заразом і моєму падлюкі-чіваві кігті підстригти, вже пора, а мені ліньки в салон його теліпати. Кігті то $15 в салоні, я б так і заплатила кешем 😇
-
Людина їхала з одним наміром, який відповідно мотивувала. Пізніше намір-мотивація помінялись і люди захотіли іммігрувати. Ніякого протиріччя. Чесно кажучи, не всі, хто їде на навчання, потім залишаються в Канаді. Хтось і повертається. Ви їдете зі своєю сім"ю у невідоме
-
Отож! Я, мабуть, неправильно висловився. Справа у тому, що людина їхала вчитися з імміграційними намірами, обґрунтовуючи своє повернення до України, а потім, не повертаючись назад, подавалася на імміграцію. Ось цей момент якраз і є протиріччям у імміграційному законодавстві Канади.