Імміграція до Манітоби
-
Підскажить будь ласка, купувала квітки через Expedia: Рим-Франфурт ( Люфтханса), Франфкрт-Торонто (Кондор), Торонто- Вінніпег(ВестДжет). Мені треба додати ще 1 валізу, як це можно зробити онлайн відразу на всі 3 рейси, а не бігати з дитиною платити в кожному окремому аеропорті? Через Expedia мені також не дає додату ще 1 валізу. Знайшла якись контакт Кондору- але тишина. Дякую зазделегіть за відповідь і досвід )
-
Ось тут також про процес оцінки фінансового стану апліканта під час розгляду аплікації на ПР федеральним урядом. Розгляд включає оцінку фінансового стану, беручи до уваги рівень зарплати на роботі та отримання фінансової допомоги www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/economic-classes/provincial-nominees/determining-admissibility.html
-
Тільки один з прикладів www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/processing/dealing-with-inadmissibility/financial-inadmissibility-social-assistance-a39.html
-
Доброго дня) підкажіть, будь ласка, де на сайті IRCC я можу перечитати про обмеження щодо financial support від держави перед подачею на PR. Про те що це може бути перешкодою для отримання. Я намагалась різними запитами знайти і шось сьогодні у мене не виходить знайти потрібну інформацію🙈🥲
-
Дякую
-
Вибачте де це?