Імміграція до Манітоби
-
Так ми перепробляли дитині, написали місце народження Canada 🇨🇦, нашо канадцю visitor status? 😂 так помилки трапляються)
-
Точно! Не сообразили відразу!)
-
Все вийшло по відео)) дякую за підказку, дійсно невеличку помилку припустила
-
У мене говоріння на рівні 7, в останній раз я просто десь тиждень готувалась до екзамену і під час усіх тих перепитій пів бала не дотягнула. Я навіть пам‘ятаю де я помилилась що понизила собі бал. Але мені потрібно було здати модуль письмовий мінімум на 7, а інші також мінімум на 7 окрім listening - тут мінімум 8, для отримання додаткових балів по ЕЕ. Ось того я ту мову і довбала🙈
-
Для всіх?
-
Вітаємо, Vitalii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua