Імміграція до Манітоби
-
Знайшов інформацію стосовно відправлення паспортів :) Тут кілька раз запитували скільки часу очікували на Visitor visa при подачі аплікації в Канаді Надіслав аплікацію на всю родину з одного профілю IRCC 31 жовтня 2022 Отримали візи 9 лютого 2023 - тобто 3 місяці і 10 днів очікування, якщо ви Канаді Ви маєте отримати "Original Passport Request" лист на кожного з родини і надіслати паспорти на протязі 30 днів Адресу для надсилання та інструкції шукайте тут по країні Канада: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C Якщо коротко, то треба: - Придбати два національних (не регіональних) конверта Canada Post’s Xpresspost: - 1 letter-size envelope (318 x 241 mm) - 1 standard-size envelope (260 x 159 mm) - В letter-size вкладаєте роздруковані "Original Passport Request" для кожного члена родини, паспорти та підписаний на зворотню адресу standard-size конверт - Підписуєте letter-size конверт адресою для "Canada Post address"
-
Підкажіть, будь ласка, хто орієнтується. Якщо я розпочинаю процес отримання ПР, при цьому включаю в число аплікантів своїх малолітніх дітей, протягом якого часу зможуть вони прилетіти в Канаду? Просто неочікувано виникло це питання, планувала забрати дітей в Канаду і вилітати незабаром разом, а тут, виявляється, колишній чоловік відмовляється надати нотаріальний дозвіл на їх виїзд, через те, що я не хочу відмовлятись від аліментів на дітей. Щиро вдячна кожному, хто поділиться своїм досвідом чи якось зорієнтує🙏🙏🙏
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Ps. Я так думаю що анулюють.
-
Подалась на вклейку візи, отримала запит на вклейку. Але ситуація наступна - я замовила новий закордонний паспорт і буду мати там інше прізвище, після шлюбу. Старий паспорт мені залишили з дівочим прізвищем ( з тим що я подавалась на вклейку). Але чи варто його віправляти? Тому що як видадуть новий то старий внулюють+ будуть різні прізвища. Новий паспорт мені вишлють в кінці березня. А на вклейку паспорт треба відправити на протязі 30 днів. Як бути?
-
У Вас недійсний закордонний паспорт на попереднє прізвище. Такої людини вже не існує. Спочатку оформлюються документи на нове прізвище, а потім подається заявка на візу.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка як що в нас з чоловіком візи є а дітей ще немає так як в нас не робоча віза а час закінчується і боюся щоб ми змогли приїхати до 31березня Як що не встигнути чи буде якась можливість всеодно поїхати і знайти роботу???
-
Вітаємо, Людмила! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Є в когось фото як повинен виглядати той афідефіт на перекладі ?
-
Відправляла coral travel паспорти батькам, дуже задоволена, жодних нюансів.