Імміграція до Манітоби
-
-
More than 6 m
-
Добрий день,панство! Є така ситуація:дорослі мають візи та готові вилітати,а діти ще ні та невідомо коли отримають візи. Але є один нюанс:у дітей є 2 громадянства,українське та литовське. Питання: чи є сенс не чекати візу для дітей по програмі Cuaet,а зробити eTa як для громадян Литви і вилітати негайно?
-
У вас має підтягнутись форма m5257. Якщо бачите її, як основну форму. То все добре
-
Так, я все сама завірила
-
Підкажіть, будь ласка, хто завіряв документи в іміграційному центрі: Чи можу я завірити там сама документи на всю родину? Чи потрібно члоовіка також брати?
-
Дякую!
-
Ні, так і має писати. Там трішки дурнувата система з генерування необхідної форми. В формі не забудьте вказати, що ви в Канаді. То найголовніше.
-
Коли я генерував одну аплікацію на всю родину, не на одного, то там треба навмисно вибрати "в Україні", щоб отримати цю форму.
-
В переліку документів немає українського паспорту. Лиш свідоцтво про народження та закордонний паспорт
-
Коли вимагають саме український паспорт, то пишуть "National identity document of the applicant" Такого не було в переліку