Імміграція до Манітоби
-
Якщо при заповненні на федеральному етапі не вміщається назва навчального закладу чи роботи, тому що там всього 17 знаків ліміт в рядку, то треба табличкою робити в LOE? Меня здається, хтось в чаті з таким зтикався. Svitlana можливо ви, Світлана? Вибачте, якщо плутаю
-
Вітаємо, Мікеланджело! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, треба в пояснювальному листі вказати усе. Ми обговорювали з Світланою це пару тижнів назад. Також і інформацію про термін дії українського паперового паспорту, якщо маєте такий, а не ID картку
-
А підскажіть, хто володіє інформацією, якщо не має закордонного паспорту, а тільки книжечки українські, чи можливо оформити шлюб в Канаді? Та подаватись на ПР?
-
Підкажіть будь ласка,якщо я вже пропрацювала більше 6 місяців,але звільнилася,я всеодно можу податися на pr?
-
Податися- не знаю, але прилетіти можна
-
Користувач Saver Driver, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("У кого уже полу..") не відповідає мові правил чату.
-
так стикалася. Робіть у ворді точно таку таблицю з питаннями та відповідями, можна копіювати питання, вносите всю інфо повністю, називаєте файл точно так як форма яку заповнюєте + ім‘я та прізвище і прикріплюєте вкінці в інші документи. В самій заявці обов‘язково також заповнювати але скорочено доки влазить
-
ого! шустрый😁
-
Once again, there are no programs in Canada that helps to migrate through marriage. Any relationships must be proved for two years before apllying or marriage certificate must be two years old. Sponsorship program does not requier for applicable persons to be married. If you meant that you want to be a dependant person on main applicant - you gave to prove you relationships before application itself.