Імміграція до Манітоби
-
При заповненні заявки на номінацію, хто що вказував у розділі Personal information щодо маленьких дітей (1 рік)? Нам видали синові в аеропорту Study Permit i Temporary resident permit. Не знаю що вказати, чи student, оскільки видали study permit, чи все таки visitor, але visitor record нам не давали.
-
Once again, there are no programs in Canada that helps to migrate through marriage. Any relationships must be proved for two years before apllying or marriage certificate must be two years old. Sponsorship program does not requier for applicable persons to be married. If you meant that you want to be a dependant person on main applicant - you gave to prove you relationships before application itself.
-
Дуже дякую! У вас такий файл тільки про навчання та роботу був чи ще про щось? Також, ще питання виникло, документи підгружати за тією ж логікою, що і на провінційний етап: тобто файл з оригіналом та перекладом окремо чи на федеральний можна все разом?
-
Добрий день, можливо хтось підкаже чи зараховуються оплачувані святкові дні ( наприклад Різдво ) до загальних годин в pay slip ? Наприклад, у мене є один pay slip де вказано, що я відпрацювала лише 51 годину за два тижні, що мало для подачі на ПР, але в окремому стовпчику є оплата $240 за святкові дні, (коли я офіційно була вдома)що є еквівалентом 13 годин моєї роботи . Тобто, питання в тому чи можна оці 13 святкових оплачених годин додати до 51 відпрацьованої години та рахувати, що в мене є 64 години за цей pay slip? Всім дякую, сподіваюся, що я написала зрощуміло
-
Підкажіть, крім закордонних паспортів загружаються і українські? Українські треба перекдадати. Наприклад, у мене з чоловіком ще паперові, а в дітей id.
-
Вітаємо, Альона💛💙! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У будь-якому випадку рішення приймає офіцер кожного разу при перетині кордону. І вони вирішують чи вас впускати до Канади, навіть якщо у вас суперпрозора ситуація. Я особисто знаю до десятка людей, яким до війни відмовляли у в'їзді в США чи Канаду, навіть при наявності десятирічної візи і кількаразовому відвідуванні країни. CUAET не є туристичною програмою, націлена включно на захист біженців від війни