Імміграція до Манітоби
-
У Манітобі одна із найбільш спрощених програм імміграції для українців. Щодо IT вакансій тут трохи складніше, адже основна двіжуха в БК та Онтаріо. Якщо у вас впевнений англійський – для вас не буде проблемою йти по тамдешнім провінційним програмам по факту відпрацюваного бекграунду в даній сфері. Ба більше, можливо й навіть підете по федеральній програмі.
-
Якщо головним аплікантом виступає чоловік чи додаються бали за освіту дружини до його балів?
-
Тобто 60 балів по SWO це 100% що проходиш на наступний етап?
-
Якщо ви ще не в Манітобі і вибираєте провінцію, і ваш критерій іммігрувати через роботу в ІТ, то подивіться на вакансії skipthedishes, bold. Вони часто набирають ньюкамерів, хоча зарплати бажать кращого. Але можна трохи потерпіти заради ПР. Знову ж таки, ви можете там відпрацювати 6 місяців фултайм, і податися потім по спецвибірці для українців у Манітобі. Якщо такі варіанти не дуже підходять, то дивіться у сторону Альберти, там є програма для ІТ, але критерії вищі і програма трохи складніша.
-
Гроші це 10 тис.на основного і по 2 на ін.членів сім'ї,англ.- мінімуи 4? Так?
-
Для всіх: "SWO для українців" - це Special immigration measures for Ukrainians. Загальний пул для SWO не має жодного відношення до спецвибірки. Не плутайте ці два стріми. SWO and Special immigration measures for Ukrainians передбачають попередній зв'язок із провінцією. Це must have, як і мова, і гроші SWM є загальним стрімом для всіх, хто працює у Манітобі.
-
Якщо здаєш англійську на 3 ,то навіть якщо є 70 балів ти не проходиш по SWO ?правильно?
-
Дякую
-
Мінімум 4 по всім модулям тесту, тобто 4 по читанню, 4 по письму і тд. Середнє арифметичне не вираховують! Це теж важливо! Якщо всі модулі будуть по 8, а один 3- то не проходить.
-
Враховуючи теперішній стан цін та рецесію, то я б не починав з БК чи Онтаріо життя в Канаді. Але, якщо без дітей, а тим більш, якщо подружжя і обидва в IT, то можна рухатись і туди.
-
Доброго дня! Сталася така ситуація! Мені прийшли піти до розрахунку але я зараз знаходжуся в Канаді і Польського рахунку я не маю! В Полі де потрібно ввести номер рахунку Iban я немаю,бо в Канаді такого як Iban немає! Можливо хтось зустрічався з такою ситуацією?