Імміграція до Манітоби
-
Також майте на увазі, що бал по IELTS не завжди дорівнює CLB.
-
Ще є питання з приводу пункту « праця за останні 5 років» . Якщо , на жаль , нема роботи , яка б підтвердила , що я працювала . Також немає 1 року та більше досвіду роботи . Що би ви порекомендували написати в цій графі ? Чи можно залиши без відповіді ? Чи я можу вказати роботу , але не факт , что ії підтвердять в Україні , коли government of Canada буде перевіряти . Також в мене пункті “ work experience last 5 years ” - 0 балів .
-
Такий розподід 4,5 listening і для SWO і для SWM?
-
Знову ж таки подаю свою власну думку, як би я особисто робив. Але вам вирішувати, як і що робити. Офіцер повинен бачити, що я чимось займався до Канади, десь працювали. Інакше будуть питання, якщо у мене взагалі немає ніякої історії. Вказана інформація може бути не підтверджена, я можете додати один лист пояснення для цього, де напишу, що працював, але надати документальне підтвердження не можу з певних причин (війна, втрата зв'язку із роботодавецем тощо). Історія за 10 років має бути вказана. На федеральному етапі ви вказуєте ,що ви робили і де жили з 18 років
-
Доброго дня підскажіть будь ласка як записатися до імміграційного консультанта ?
-
Шкала Оцінювання мови є однаковою для всіх програм, але критерії по балах можуть відрізнятися www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html