Імміграція до Манітоби
-
Please help! Тільки почали заповнювати аплікацію на номінацію. І одразу на першій сторінці питання. Там ідуть питання про рідну мову, країну громадянства і одразу про Legal status in your country of residence. То тут вони мають на увазі статус в Україні чи в Канаді?
-
Але ж воно чомусь іде в блоці питань з Україною.. Тому засумнівалася...
-
Дякую, у мене запитання тому що була у банку, просила підняти ліміт на дебитовій картці, щоб можна було оплатити. Мені відповіли, що піднімають максимум до 2000$, і взагалі скиньте гроші на кредитку і звідси оплатіть. Тому хотіла би почути досвід тих, кому підвищили все ж ліміт. У мене RBC
-
Напевно, залежить від того, чи це ліміт на одноразову операцію чи кредитний, якщо на операцію - дзвонити в банк, якщо кредитний - покласти більше грошей на картку (типу якщо треба 1500 оплатити, а кредитний ліміт 1000, то щоб баланс був +500$)
-
#справка #Чехія #несудимість Так, обіцяв розписати свій шлях з отримання справки про несудимість з Чехії. Зайшов на сайт: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/czech-republic.html Прочитав всю інформацію. Знайшов адресу посольства Чехії в Канаді в м. Вінніпег. Написав електронного листа що саме мені потрібно і що потрібно від мене. Е-маіл: [email protected] Дуже швидко отримав відповідь і сказали прийти до них через день зранку. З собою мати всі візи чи документи які підтвердять ваше легальне перебування на території Чехії. Їх там відсканують і дадуть листа якого буде потрібно надсилати до консула в Торонто (так, дадуть справку, щоб видали іншу справку), без неї консул нічого не вишле. То все поки безкоштовно. Тут же запропонують відправити курьерською службою (не знаю тут вони чи самі відправлять чи мені просто варіанти казали для пошти) десь приблизно за 60$. Я відмовився і сказав що відправлю звичайною. Мені дали 2 стікери-наклейки з адресою консульства в Торонто. На цьому ми й попрощались. 5 квітня 2023р. Пішов на пошту і відправив звичайним листом десь за 7$. Це я купив конверти та оплатив туди-сюди доставку. В конверт вклав порожній конверт з наклееною адресою консульства та своєю написаною. Також в конверт те що дали в посольстві в Вінніпезі. Також в конверт 13$ готівкою (так сказали в посольстві).
-
Допоможіть будь ласка, федеральний рівень, PDF форма IMM008. Підрозділ 3: which provincial government has nominated you… Що я повинна тут вказати? MPNP? Та Provincial stream -це SWM?
-
Доброго дня, в кого був досвід отримання справи протнесудимість з Литви? На електронні листи не відповідають
-
Доброго дня! Щодо освіти питання. Чоловік має диплом спеціаліста з 1992 по 1998 рік і магістра з 1996 по 1998 рік. Тобто одночасно, виходить, учився, хоча це було одне й те саме навчання в тому ж вузі. Це рахувати як два навчання і дублювати роки чи показувати загалом як одне на магістра?
-
В мене те ж саме було. Ми вказували магістра й бакалавра без перекриття (тобто не так, як у документах), й написали у Letter of explanation , що у нас ось так у документах, але ми вважаємо, що правильно так, і так, як вважаємо правильним, вказали у анкеті.