Імміграція до Манітоби
-
Це майже мінімальна зарплатня😢. Я працюю поваром і в мене більше оплата за годину
-
Годину назад не могла відправити заявку, тільки що відправила и за 1хв отримала довідку
-
Якщо не спеціальний спеціаліст то тут впадете в заробітках дуже сильно...на який час? Ну на декілька років точно. Потрібно вам той стрес? Якщо так то go ahead. Ви ж знаєте всі вводні дані, порахуйте. Краще за вас ніхто не знає потрібно то вам чи ні. Згоден з паном Вес, отримайте громадянство а потім і будете думати, бо отримати його навепно не легко...а втратити модливість отримати то можна за декілька хвилин, якимочь рішенням.
-
Доброго дня. Хто скільки часу чекав на AOR?
-
Краще поїдьте на канікули і бажано саме в ту провінцію, в яку ви плануєте імігрувати, бо Канада дуже різна. Це не Америка у всіх її розуміння, є як полюси так і мінуси, якщо порівнювати. Але про відкладання 2к футів кожного місяця при всіх класних розкладах- це не про Канаду, думаю всі тут погодяться.
-
Дивлячись скільки заробляєш
-
t.me/UA_Vancouver
-
Ришон-ле-Цион maps.app.goo.gl/v5VWecCmQ4CukF3DA
-
Підскажіть як правильно заповнити аплікації на етапи номінації, там де треба вказати кількість членів родини які будуть іммігрувати, якщо я в Канаді один у мене є дружина та іі дитина від першого браку (я не є опікуном чи щось таке) вони поза межами канади, та е вірогідність того що вони навіть небудуть приїзджати
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.