Імміграція до Манітоби
-
Та чи можу дозавантажити Стейтмент за Травень через декілька днів? Бо при завповненні EOI вказав сумму більшу ніж за квітневий стейстмент, а за Травень вона буде відповідною. Сумма в стейтменті не відповідна, але значно більше ніж просять мінімальну. @weswestern . Дякую
-
Всі заповнені сторінки
-
Підкажіть, будь ласка, в Additional Supporting Documents я маю підвантажити: 1) свідоцтво про шлюб, 2) українські паспорти, 3) Proof of Medical Exam, 4) Proof of Education — дипломи та транскріпти до них, як і на номінацію, 5) Proof of Work Experience in Canada — лист від роботодавця в Канаді, як і на номінацію, 6) Your Valid Temporary Resident Permit — Work Permit, Visitor Record 7) Proof of Income — виписки про зарплату 8) proof of Funds — виписки з банку, як і на номінацію? Чи то я вже заганяюся?
-
Якщо в неї є Work Permit, то вказуєте Worker, додатково можете зазначити CUAET
-
Користувач KharkivskaKate, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Бо така система..") не відповідає мові правил чату.
-
Бо така система :) обирайте 10
-
Я навчався в школі до 9 класу ,потім поступив в технікум де навчався 4роки , після двох років навчання в технікумі мені видали атестат за повну загальну середню освіту . Як це все вказати ? Вибрати 10 років школи і 2 роки post secondary education або Less than 10 years школи і more three years post secondary education?
-
Академічний рік не дорівнює календарному
-
у чоловіка така ж сама ситуація. Я обирала Less than 10 years школи і Total years of post-secondary education: More than three years (бо в нього після коледжу ще був університет — бакалавр і спеціаліст). Але атестата про закінчення шкільної освіти в нього не було — тільки диплом молодшого спеціаліста з коледжу. Крім того, документи про закінчення 9 класів так і залишилися в коледжі в особистій справі. Тому я ще додавала листа-пояснення