Імміграція до Манітоби
-
Будь який банк (якщо не є клієнтом банку буде додаткова комісія ) Чи обмін валют (currency exchange)
-
Підкажіть будь ласка де зараз можна обміняти доллар США на канадський. Документи тільки ворк перміт
-
Можна посилання?
-
А , ясно
-
Так
-
А як ви реєструвалися щоб подивитися бали?
-
Норм бали, я легко набираю 840 . Там по мові кожен модуль окремо рахується
-
Можу рекомендувати Сейрана Руслановича. Звертався за його послугами ще зі Словаччини. Швидко, якісно.
-
Доброго дня, Слава Україні 🇺🇦 Надаю послуги оформлення та перекладу документів та текстів різної тематики на англійську, французьку та українську. Якщо вам треба сертифікований переклад для Канади, ВБ, США, Ірландії тоді можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати оригінал перекладу та скан у Пдф. Від вас треба скан або якісне фото документів в особисті або на мейл. За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які вимушено стали переселенцями після повномасштабного вторгнення рашистів. Додатково можу зробити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання, консульську легалізацію, витребування свідоцтв про народження, про шлюб, про розірвання шлюбу та витягів, довідки про несудимість з апостилем, довідки про дійсність посвідчення водія. Все буде Україна 💛💙
-
Всім привіт. Пам'ятаю, що Канада (чи Манітоба) хотіла щось спростити в процедурі отримання PR для українців, які приїхали по CUAET. І здається, що вони обіцяли ці зміни до кінця листопада. Чи хтось бачив якусь офіційну інформацію стосовно цього?