Імміграція до Манітоби
-
Привіт, хтось знає якщо у Вініпезі подати на новий ворк перміт, треба паспорт відправляти до Оттави ?
-
Це не має значення ким і де, головне що я за 2 тижні після прильоту в Вінніпег знайшов квартиру і роботу.
-
А ким працюєте?
-
Дякую, зараз А1-А2, за пів року думаю покращу, тільки дочекатися тесту від welarc, і іти на курси, робота вже є full time.
-
Внизу охоронець і нікого не пускає. Вони тільки по трохи почали виходити в офіс після COVID. Потрібно надсилати паперовий лист, термін обробки запиту 4 тижні десь. Потім, якщо ваше питання заслуговує персональної зустрічі, планують зустріч. Буде та зустріч за місяць, два чи три - невідомо :) Immigration, Refugee and Citizenship Canada (IRCC) +1 888-242-2100 maps.app.goo.gl/bFfRQFZ8opbF8sF36
-
Мінімум clb4=A2
-
А як же це? Immigration, Refugee and Citizenship Canada (IRCC) +1 888-242-2100 maps.app.goo.gl/bFfRQFZ8opbF8sF36
-
Тест з мови для PR, який приблизно рівень В2 чи вище?
-
Який нок вказати, якщо я не працюю.проте набираю 60 балів і маю звязок через друзів.
-
Доброго вечір, знайомий канадець шукає працівників на будівництво, як я зрозумів вони будують будинки під ключ , умови праці і заробітної оплати не знаю, пишіть бо не завжди зручно відповідати на телефонні дзвінки, ось його номер телефону (204-206-0095).
-
Дякую, тепер зрозуміло