Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Хто живе в будинку, скільки в середньому рахунок за газ і світло в місяць?
-
Я підтверджував бакалавра. В мене зайняла процедура приблизно 2-3 місяці. Спочатку кабінет створюєте в самому WES -> ECA Aplication for IRCC. Оплачуєте замовлення. Далі вам потрібно буде зареєструватись на apostille.in.ua/en/ (детальніша інформація описана в WES кабінеті) і створюєте заявку там. Потрібно мати відскановані або дуже чіткі і не обрізані фото документів. Також потрібно оплачувати їхні послуги. Ну загалом далі все по інструкції з apostille.in.ua/en/ , з вами там будуть контактувати весь час. Коли все готово вони самі відправляють документи до WES і в WES кабінеті ви вже будете бачити що документи отримано. Далі тиждень два і готово. На пошту документи прийшли приблизно за 2-3 тижні після того як WES все погодив. Якщо цікаві якісь деталі, велкам.
-
Ні, хочу піти найпростішим, але нажаль найдовшим шляхом. Дякую вам за інформацію.
-
Доброго дня. Для подачі на провінційну номінацію потрібно робити евалюацію диплому чи ні?
-
Сюди: t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня, напишіть будь ласка, які документи потрібні для одруження в Вінніпег