Імміграція до Манітоби
-
Хто через WES підтверджував свою вищу освіту,поділіться досвідом.
-
Інформаційно іміджевий центр хтось реєструвався?Сайт не пускає
-
Ні, ми не подавали. Вже отримали номінацію.
-
Привіт знову. Знову важке питання. Якщо я маю номінацію провінції, то я можу оформити закритий ворк перміт без LMIA? Тому що знайшов ось такий параграф на сайті IRCC A person may be issued a work permit without requiring an LMIA, if they have a valid nomination from a province (other than Quebec) for permanent residence and a job offer from an employer based in that province. Work permit applications that include a valid nomination from a province or territory are processed under paragraph 204(c) of the Immigration and Refugee Protection Regulations using the administrative LMIA exemption code T13
-
Ні. Але можете додати. Колись бачив, що хтось писав, що потім додатково присилали запит додати якусь інформацію по військовій службі.
-
Здається. Я не створював профіль ЕЕ. Маю підозру, зо все на одне вийде, доки рік досвіду наберете тут:)
-
SWM. Якщо не плануєте звільнятись за пів року. Але з тими критеріями можна спокійно набрати балів. Якщо англійську на 7 потягнете
-
Ви не можите авторозаватися та подптсатися ні як
-
Добрий день всім! Прошу поради у виборі програми імміграції. Дані такі: вік 30р, вдвох з чоловіком. Я буду основним аплікантом. Попередній досвід роботи 7 років (є лист на бланку компанії з описом усього, сподіваюсь, що цього достатньо?), освіта магістр (диплом і додаток двомовний, розумію, що переклад не потрібен), англ тільки планую здавати, сподіваюсь здати на 6-7, зараз працюю у Вінніпезі на фул тайм, поки що 3 місяці пройшло. Можете порадити, яка програма буде найбільш підходящою у нашому випадку?
-
Прпвильно