Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, як українською работодавець повинен написати цю назву Record of employment. Дякую.
-
Дякую
-
вітаю! Якщо не клеймив роботу в EOI бо ФОП и складно буде зібрати потрібні докази, в розділі Adaptability - Number of years you have worked in your intended occupation in the past five years - теж вказувати 0, чи можна 5 и додати якесь пояснення, можливо налогові декларацій за 5 років де видно по якому виду діяльності йшли доходи? Чи не введе це в оману перевіряючих?
-
В мене така ситуація. ФОП був, замовлення знаходив сам собі, через свій же сайт. години не записував ніколи, бо оплата весь час була тільки за проекти. Референси від замовників можу взяти, багато з різними задачами. Але як підтвердити фул-тайм не приложу голови. також, фактично, фул-тайм було не завжди, були дні коли і пів дня, а були коли і по 15 годин, якось так. тому я вирішив не займатись цим взагалі. По SWO при англ на 5, буде 61 бал без роботи (гроші є і на рахунку і на подачу і т.д.) по SWM 750 ,балів приблизно, якщо англ не задавати взагалі ( Teer дозволяє, але задавати планую) тому я про це не думаю
-
Допоможіть розібратися в такій ситуації. Я відпрацювала на фул тайм роботі 10 місяців (37,5 годин в тиждень). Зараз мені вдалося знайти кращу роботу по спеціальності, але це парт тайм. Чи зможу я подаватися по swo, якщо моя нова робота парт тайм? По swo набираю 71 бал.
-
Чи є тут ті, хто здав мовний тест на рівень 4, при наймінімальнішому знанні мови?))