Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви отримуєте ЕІА, то ви 1) не працюєте, 2) не маєте взагалі коштів на утримання сім'ї. В цьому випадку для початку процесу імміграції вам треба: 1) знайти роботу 2) мати можливість утримувати себе та свою сім'ю. Як тільки ви виконали ці умови та відповідаєте вимогам імміграційної програми, подавайтесь на ПР.
-
A foreign national is inadmissible for financial reasons if they are or will be unable or unwilling to support themself or any other person who is dependent on them, and have not satisfied an officer that adequate arrangements for care and support, other than those that involve social assistance, have been made laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/i-2.5/section-39.html
-
Вітаю, шановна громада! Підкажіть, будь ласка! Я отримала візу з дозволом на роботу по програмі CUAET, а при оформлені візи на дочку зробила помилку і подала документи як на гостьову, тобто в неї документи на розгляді зараз і написано visitor visa application. Планую працювати в Канаді, а дочці треба вчитися, їй 10 років. Може в когось була така ситуація, підкажіть будь ласка, чи можна виправити це, щоб отримати дозвіл на навчання у школі? Правильно має бути student visa application і потрібно писати в кризову форму чи ми все правильно подали і може бути visitor visa? Дякую!!!
-
В мене було так, що 3,5 роки я працювала неофіційно, тому що пп не хотів сплачувати податки, а потім оформили, але було вже пізно, бо я звільнялась То офіціно лише півроку відробила А інформація є вся, думаю І подзвонити їй можуть, вона підтвердить все
-
Справа в тому, що MPNP and IRCC знають, що такі додаткові довідки українці можуть взяти дуже легко. Але, якщо чесно, то таких додаткових запитів на довідки з податкової не так багато, я думаю. Якщо у листі від роботодавця вказана все необхідна інформація, то немає причини на додаткову перевірку
-
В мене з вдачею так собі, але сподіватимусь, не проситимуть, бо того нема… Дякую гарно
-
А якщо неофіційно працювала 4 роки😂
-
Мої вітання. Підкажіть будь -ласка для підтвердження стажу роботи в Україні, потрібен лист від роботодавця. Я працювала на приватного підприємця. Чи потрібно буде ще надати якісь документи про роботодавця? Дякую