Імміграція до Манітоби
-
Bank Statements, utilities (мобільний) або інші - це додає докази проживання разом
-
Потрібно. Потрібні додаткові докази вашого проживання разом. Ми проходили цей процес
-
"Хочу подаватись з дівчиною" і сім"я common-law - це різні речі. Якщо ви сім"я, то ви чоловік та дружина, а не "хлопець і дівчина". Звичайно ж треба буде доводити, що ви живете разом як сім"я, принаймні, рік. Сертифікат - це тільки папірець. Також і на федеральному рівні буде перевірка, чи це не є фіктивна сім"я.
-
Вибачте, але дурне порівняння та розділення українців на сорти. Війна зігнала мільйони українців зі звичного життя. Абсолютна більшість людей не могла бути готова до життя в інших країнах Тільки невелика кількість знала і знає іноземні мови для рівня офісної роботи. Люди прибували та прибувають до Канади з двома валізами, де є тільки речі з України. Більшість не знає ні географії Канади, ні навіть не має найменшої уяви про перші кроки в Канаді. Ми це добре бачили у 2022 році, коли до Вінніпегу прибували, скажімо, пенсіонери, які не могли працювати, але які приїхали, бо хтось в Польщі за 500 доларів їм пообіцяв, що Канада виплачує пенсії і дає безкоштовне житло
-
Доброго дня. В мене є питання і потрібна допомога. Дуже скоро буду подаватись на пр. Хочу подаватись з дівчиною. Ми разом вже майже два роки т планую що в нас common law. 26 жовтня ми записались в вітал статістікс для отримання сертифікату. Скажіть будь ласка чи цього буде достатньо? Чи все одно маючи сертифікат треба доводити що ми 12 місяців разом для офіцера?
-
Нам з цього абсолютно нічого. Але стверджувати, що Канада якось по-особливому допомогла українцям це неправильно. Канада видає вже багато десятиліть ворк перміти в спрощеному порядку громадянам інших країн в яких навіть немає війни чи якихось інших серйозних потрясінь. Країні потрібна робоча сила - вона її отримує.