Імміграція до Манітоби
-
Забрали коли подавали. Але там була можливість одразу не віддавати паспорт, бо були у консульстві у Торонто, і я думала що паспорт старшій дитині треба буде щоб додому летіти. (Не знадобився, бо в нього документи взагалі не просили під час перельоту). Та в консульстві сказали, що є можливість написати зобов'язання що надішлю їм паспорт потім поштою. Але я все ж одразу віддала паспорти, щоб потім не було хвилювань..
-
В Вас їх забрали, коли Ви подавали документи, чи коли отримували вже паспорти нові?
-
Невпевнена про дорослі, але дитячи паспорти в мене забрали, коли міняла дітям.
-
🆘️🆘️🆘️ При оформленні закордонного паспорта старий паспорт забирається?
-
Ні я маю на увазі робота тут в Канада
-
Ви маєте на увазі досвід з України? Там вчителі 2 міс не працюють, бо мають оплачувану відпустку та робоче місце за ними зберігається, тож нічого страшного в тому нема.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо записуватися на отримання паспорта у консульстві для себе та дитини, то потрібно брати 2 слота?
-
Добре! Ситуація примітивна: в Україні я був і операційним директором на останній посаді. Але це нікому не цікаво. Резюме повинно бути з релевантним досвідом роботи. Тому я і «намалював» собі досвід роботи на неіснуючих компаніях накшталт «рога і копита» просто щоб не сдохнути з голоду та десь працювати. Зараз намагаюсь зрозуміти чим я ризикую, якщо підтверджу досвід який намалював в резюме , який не співпадає з досвідом вказаним в анкеті
-
А ці компанії, контактують? Чи знаєте про це щось ?
-
Зрозумів ! Але якщо інформація в резюме геть розбіжна з тим, що вказували при заповненні анкети ? Чи збирає IRCC данні про бекграунд чек чи не збирає? Хочу зрозуміти чим я ризикую : роботою чи PR взагалі на кон зараз ставлю
-
ПИТАННЯ: на PR потрібен нам full-time це 30 годин в тиждень цілий рік. Тут начебто все зрозуміло, але як рахується робота вчителя в школі та/або вихователя в садочку якщо два місяці в році по суті вони не працюють?
-
Багато роботодавців так роблять. Наймають спеціальні компанії, які займаються таким розслідуванням. Перевіряють як поліцейські бази, так і дані з вашого резюме. Часто контактують з попередніми роботодавцями в різній формі: телефоном або просять заповнити спеціальну форму
-
2 years
-
Доброго дня, потрібна допомога стосовно освіти. В Україні закінчив 9 класів і 4 роки коледжу. Перший рік в коледжі був за 10-11 клас. І тепер не можу розібратися, як правильно вказувати інформацію стосовно навчання. Вказувати що маю one post-secondary program of 3 years чи one post-secondary program of 2 years.