Імміграція до Манітоби
-
Тут не знаю. Я працюю вихователем і в мене нема 2 місяців не робочих. Всі не робочі дні не з моєї вини оплачуються. Теоретично, є фул тайм джоб офер і місце за вами зберігається, якщо ви не працюєте, тому не має бути проблем 🤷♀️
-
Якщо срок дії паспорта вийшов, його також забирають якщо ви не напишете заяву що хочете його залишити. В мене 3 паспорти на руках ( 2 діючих і один анульований, бо срок вийшов) а в чоловіка 4 ( 2 діючих, 2 анульованих). Якщо їм не сказати, що ви хочете зберегти паспорт, тоді вони їх забирають.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я не встигну зробити новий паспорт щоб мати змогу податися на подовження WP (тобто до 31.03.2024), то як тоді ще я зможу подовжити WP ще на рік (щоб було 3 роки, як у всіх)? Я правильно розумію, що тільки коли я вже буду на федеральному рівні та отримаю AOR? Чи я помиляюсь? По прильоту WP був виданий на два роки, бо паспорт закінчувався через два роки
-
Все ок. Дякую за увагу вашу і пана Red ) Основне питання у кримінал чеку було. Я особисто поїхав в офіс і дуже хитро запитав і вивідав з них інформацію
-
Вам пан Red⬆️ правильно все відповів. Можете мати 2 паспорти. Наприклад, в мене паспорт закінчується десь у 2026р. Тому я зараз собі роблю ще один, на випадок якщо нашому МЗС спаде на думку зробити, як білоруси. Хто не знає, ті в один день просто припинили вчиняти всі паспортні дії в дип.установах.
-
В мене був подовжений термін його дії. Та я його використовую
-
Навіть якщо в нього закінчився термін дії?
-
Потрібна порада🆘️ Скільки дається часу на повернення старого паспорта до консульства при оформленні нового?
-
Так, треба зробити у банку money order заздалегідь
-
А оплачувати потрібно в банку до подачі документів?
-
О ні, сорі, не пам'ятаю.
-
А не пам'ятаєте ,випадково, скільки часу дається на повернення старого паспорта?
-
Та мабуть місяця 3 десь
-
Ділюсь досвідом отримання Criminal record check з Південної Кореї. Податися можна тільки особисто приїхавши в консульство в Торонто, безкоштовно. Щоб не їхати за нею повторно треба купити конверт експрес пошти і залишити їм. Протягом тижня вже отримала довідку поштою додому у Вінніпег.
-
Дуже дякую за відповідь! А скільки часу Ви чекали на нові?