Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка як правильно робити. На момент подачі куает заявки я з дівчиною вже як 2 роки зустрічався, але жили менше одного року разом, тому не вказував common law, просто роздільно подали заявки. Але коли ми же зараз в Канаді по факту ми більше одного року разом живемо. То як я щось заповнюю, страховка наприклад, як мені дівчину вказувати? Якось перевіряється цей статус common law? Бо знаю що на PR треба доказувати, а до піару, як робити? Дякую!
-
Ні, ці дві програми на основі досвіду роботи в Манітобі. Одна вимагає відпрацювати 6 місяців, мати відповідні кошти і набрати певну кількість балів (SWO) , а інша (SWM) вимагає менше коштів, але 6 місяців роботи + працевлаштування на того самого роботодавця протягом всього періоду розгляду аплікації + певну кількість балів.
-
Statement просять за останні 3 місяці, якщо гроші ваші, то Вам немає за що переживати.
-
Пан WES можє допомогти з відповіддю ? SWO ,Це важливе питання . Гроші Баланс рахунку не на основном апліканті , баланс за 6 міс його ? Чі треба перегнати на основного апліканта ? Щоб не повернули документи . Спасибі !
-
Ви бачили моє повідомлення зі скріншотом? Вся офіційна інформація на офіційному сайті MPNP
-
Трохи вище вже відповідали частково на ваше питання ☝️. Свого часу диплом спеціаліста оцінили як Masters degree.
-
Я мав на увазі, що у випадку звільнення, то можна відпрацювати 6 місяців і спокійно йти по SWO.
-
Якщо не помиляюсь, то по SWO треба 6 місяців відпрацювати і все, не обовʼязково бути громадянином України. Просто для українців є спецвибірка, а ваш чоловік буде йти по загальному стріму.
-
Будь ласка, підкажіть по SWM на загальних основах: 1.Мій чоловік буде основним заявником, ми тут по CUAET, тобто має open WP 2.Оскільки він не українець, то буде подаватись на номінацію, відпрацювавши 1 рік, а не 6 міс. Питання: він вже відпрацював 5 місяців на 1-го роботодавця. Є перспектива кращої роботи. У разі зміни роботодавця відлік починається з нуля чи рахується загальний work experience in Manitoba? Обов’язково відпрацювати на одного роботодавця рік саме в рамках open WP? (вибачте, якщо це вже обговорювалось, але, думаю, я вже просто заплуталась) Дякую!
-
За 6
-
Тобто баланс 10тис +2+2 за 3 місяці не основного апліканта ?
-
Доброго дня, ще раз. Питання не по темі. Чи є тут графічні дизайнери, що шукають роботу?