Імміграція до Манітоби
-
-
Ми так робили.
-
Так мої діти тат зробили передали паспорт подружці в Лодзь і вона відрправила в VFS тільки помрімо анкети вловіть довіру написаною від руки що той то і той-то може забрати ваші паспорти від вашого імені
-
Тобто, це нормальна процедура ? :) Дякую за відповідь і допомогу!
-
Доброго дня! Можливо, хтось був у подібній ситуації. Ми зараз в Україні і не можемо поїхати до Польщі невідомо на скільки. Цікавить питання, чи можуть друзі, які проживають зараз у Варшаві, віднести і забрати наші закордонні паспорти на вклейку. Хочемо відправити їх поштою до Варшави. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Доброго дня, може хто знає і підкаже. Летим в Манітобу. Питання наступне. Якщо маєш Польську карту побита. І при виїзді транзитом через Швейцарію в Канаду не поставили печатку о виїзді. То нормально так? Комусь так робили ? Дякую велике 🤗
-
З 1-го жовтня зняли ковідні обмеження, перевіряти в аеропорту ніхто не буде, а робити його чи ні - суто ваш вибір
-
Це не легко, але ось приклад людини, яка отримала.
-
Так, це було і раніше.
-
Ми в Україні
-
Доброго дня, от і ми нарешті дочекалися PR 🎉🎉, аж не віриться!! Дякуємо КУК ❤️ за довіру, допомогу та підтримку - Ви неймовірні!! Це був дуже довгий шлях для нашої сім'ї, але сподіваємося наступного року нарешті зустрінемося у Вінніпезі! 🤞 По таймінгу: 11.07.19 - анкета до КУК 12.10.19 - інтерв'ю з КУК 2.04.20 - запрошення на візит Ковід, відмови у візах 21.04.22 - Submitted Application MPNP 6.07.22 - Номінація MPNP 15.07.22 - Submitted Application for PR 5.10.22 - запит на паспорти 25.10.22 - A final decision
-
Не знаю де, але я коли була тиждень назад у Варшавському віковому запитала там і вони сказали, що так не можна. І ваши паспорти можуть там 'зависнути', поки дітям не прийдуть запроси на паспорт вони не вклеюють. При мені теж чоловік прийшов з таким питанням і його відправили додому чекати.
-
Так