Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго дня кому актуально. І чекають погодження дитячих віз не чекайте реіструйтися в черзі в Варшаві їдте і здавайте приймають паспорта без погоджень на вклейку. Рекомендація з власного досвіду. Всім гарного дня. Куму шось цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
Дякую за відповідь.
-
Таке питання, а якщо в компанії немає офіційного фірмового бланку, бо працювала в школі? Що тоді маю надати?
-
Any employment #reference letters you submit as part of your immigration application must include the following: Your name. Employer’s name. The start and end dates of your employment. Your job title. The job duties you held at the company. The number of hours you worked there per week and whether the job was part-time or full-time. The name, designation, and signature of the signatory. This can be your manager, department head, HR staff, or someone in the company’s management team. The company’s contact details. Work reference letters must be on the company letterhead and should be signed and stamped. If you’ve held multiple positions within a company, each job title must be separately listed, along with corresponding dates, duties, working hours, and compensation details.
-
Доброго вечора! Хто знає, підкажіть, будь ласка, за програмою SWM запитують попередній досвід роботи, який потрібно підтвердити. Які саме документи потрібні щоб підтвердити минулий досвід роботи? Лист від працедавця в Україні на офіційному бланці з печаткою? Чи якась виписка з трудової? Дуже всім вдячна за відповіді
-
Продублюю тут відповідь :) - Вибираєте Returning Worker для себе та чоловіка Або Returning Student для дітей - Кошти, що маєте заощадженні на банківському рахунку - Організація чи особа, яку будете відвідувати: Якщо маєте вже роботу, то пишіть назву місця роботи та адресу. Якщо не маєте, то люди писали В бланку дружини - Імя та прізвище чоловіка та адресу орендованої квартири, в бланку чоловіка - дані дружини. В бланках дітей чоловіка чи дружину (я писав того, хто головний аплікант) В результаті в мене вийшло десь так Діти та дружина їдуть до мене і адреса орендної квартири Я - їду на роботу, назва компанії і адреса
-
Дякую
-
Я навіть помилився. Там весь комплект коштує $40. Спочатку зареєструйтесь. www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/ Шукайте на сторінці CELPIP Accelerate (Online) Bundle $40 CAD
-
Доброго дня чи можна попросити посилання на ці курси
-
так, дякую за виправлення, я знаю що це тільки номінація, але це крок до ПР у подальшому. Я і не збираюсь нічого приховувати та мудрити, не для цього я в Канаду їхала, щоб закони порушувати та якісь обходи шукати. Але хочу заздалегідь бути готова для різних сценаріїв.
-
краще нічого не приховувати. Але я готуюся до різних сценаріїв, і якщо мені доведеться відпрацювати 6 місяців тільки для подачі на PR, та шукати іншу роботу до душі, і якщо я знайду работу мрії та буду продовжувати на неї працювати. Але для першого варианту треба щоб гроші вже 6 місяців були на рахунку, тому таке і питаю.