Імміграція до Манітоби
-
Я не розумію! Цей пункт треба відмічати якщо була попередня робота 6міс? Чи якщо я відпрацювала 6міс на теперішній роботі і попередньої роботи в Канаді не мала? Дивлюся відео інструкцію з Д. Маликом і там говориться що можна клеймити цей пункт, але в якому випадку не вказується.
-
SWM
-
-
Вітаємо, Hanna Bytskalo! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
SWO в основному для тих людей, хто має зв'язки із провінцією, але може проживати і закордоном. Наприклад, через роботу ви становили зв'язок, відпрацювали 6 місяців, звільнилися і поїхали геть з Канади. Через рік вирішили податися і клеймите ту роботу як зв'язок. Все документи відповідно будете надавати вже із за кордону.
-
Пане WES дякую за відповідь. Ні тільки LAA маємо, номінацію ще не сабмітили, але малося на увазі трохи інакше, вибачте якщо неправильно сформулювано було питання, якщо вже відпрацювали, звільнилися подалися на номінацію. Чи можна виїжджати на такий довгий термін - десь півроку...і не головному апліканту, треба якось це пояснювати,бо впринципі по SWO знаю що дехто відпрацювали і зараз не працюють вже кілька місяців, і офіцера не повідомляли про це
-
в review і submit, де декілька документів до завантажень, підсумків, я все завантажила і в settlement plan є абзац про те що всі апліканти мають надати bank statements за мін як 6 міс але у вкладці де прикріпляти документи таки чорному по білому пише за 3 міс