Імміграція до Манітоби
-
Схоже, у найближчі роки PR не світить вже
-
Дякую за підтримку!
-
Шановна спільнота питання до тих хто подався на проходження по SWM + маєте профіль у Express entry. Якщо ваша посада в Україні і у Канаді різні, ви можете підтверджувати Український досвід? Наприклад я вдома був проектним менеджером а тут фінансовий консультант. Різні noc але Tir однаковий.
-
У когось був досвід іміграції до 18 років самостійно (без батьків/опікунів)?
-
Гуманітрна, спонсорська, нова українська програма не мають вимог до віку апліканта. Ситуація вийняткова, тож цікаво чи можливо хтось має досвід у чаті
-
Дякую за відповідь! Підкажіть якщо ноки різні то ніяк не можна поєднати EE+ подачу через провінцію SWM? Виникає ще одне питання в Україні за останні 10 років були посади різні бо 10 років то великий період. Якщо одна з займаних паспд була за аналогічним ноком але років так 6-7 назад, чи можна це рахувати що що нок тей самий ?
-
Це стосується виключно ЕЕ, неважливо чи людина йде через провінційну програму чи через federal skilled workers. Усі апліканти через КУК йшли через провінційну програму SWO, але обов'язково мали активний профіль ЕЕ. Їх у чаті понад 100, то зможуть підказати, що потрібно
-
Вітаю усіх. Мені треба допомага порадою. Дитячи візи разом с паспортами вклеєні у жінкін паспорт. Я так розумію, що треба робити Дитячи паспорти для подачи на пр (федеральний ). Так ось питання. Треба записатись та летіти до консульства та робити паспорти. Це треба разом з дітьми летіти чи я можу зробити фото в ательє та полетіти сам?