Імміграція до Манітоби
-
TEER 4 які вимоги CLB англійська для подачі по SWM
-
Да, прохідний бал різний, мене цікавить яка сума на рахунку повинна бути?
-
В мене просто в одному закордонному написано ім'я по одному, в країні іншого громадянства перевели по іншому. І як довести, що я та сама людина? Додати переклад паспорту іншої країни?
-
Доброго дня, скажіть ті хто з подвійним громадянством. Ви як довідку про несудимість брали?
-
Для спецвибірки обов'язково 10т+2т на кожного наступного. Для SWM бажано те ж саме (10т + 2т), але офіцер може взяти до уваги вашу поточну з/п. Скільки в такому випадку треба мати - ніхто вам не скаже, бо це все на розсуд офіцера, состава вашої сім'ї та вашої зарплати.
-
Ви маєте право написати відповідну заяву із зазначенням як ваше імʼя та прізвище перекладається транслітерацією так, щоби у всіх документах було написано однаково. Тобто якщо в вашому старому паспорті Olga, то і в новому повинно так бути :) Авжеж зараз вже нічого не виправити, але на майбутнє може комусь прийдеться у нагоді 😁
-
Якщо так то можна і не подаватися, тут навіть 2000$ не має не те що 10000$ для чого тоді ці всі бали і досвід роботи, як що в майже в усіх не має таких грошей.
-
Подивіться, може у вас залишилися старі паспорти з України. І там написано так, як вам написали в країні іншого громадянства. У мене подібна історія — в старому українському заграні я Olga, а в новому Olha. Сказали що вони тепер так пишуть та і взагалі яка мені різниця 😀 (це ще до єпідемії було і до CUAET). Добре що я хочаб старий свій паспорт тоді забрала з собою. В дипломах з університетів я всюди Olga. Теж доведеться тепер якось доводити що я це я.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, 500 доларів за номінацію треба платити тільки головному апліканту, чи усім?
-
А та ще скільки ?)