Імміграція до Манітоби
-
Якщо ваш роботодавець - корпорація, зареєстрована на федеральному рівні, то ось тут безкоштовний пошук. Однак, цей пошук дасть інформацію тільки про зареєстрований головний офіс компанії, який може бути в іншій провінції. ised-isde.canada.ca/cc/lgcy/fdrlCrpSrch.html
-
Ні, ви можете клеймити тільки рік. Роки не заокруглюються. Якщо перерва не сумуються
-
Добрий день, підкажіть, якщо додаєш документи після того як засабмітили аплікацію на номінацію,чи треба повідомляти офіцера? Якщо це не зміна роботи.
-
Доброго дня, чи може хтось мені підказати, відпрацювавши пів року я отримав Lay off через нестачу роботи в зимовий період, так ось чи я зможу податися відразу як почну знову в них працювати чи можна піти на іншу компанії до того моменту або ж користуватися ei ?
-
Це дуже гарний бал Будете з номінацією, не переживайте
-
З Нового року точно пройдете, якщо маєте нормальний бал
-
Трохи виправлення. PFL прислали IRCC. Ситуація наступна. Дівчина жила у Маріуполі, втекла від війни у Туреччину. Там познайомилась із місцевим жителем і по програмі CUAET у перші місяці зробили візи. Йшли як common-law. Прилетіли до Канади, до Манітоби і подалися на ПР через спецвибірку. Які там відносини, невідомо, але фактично разом не жили. IRCC просили надати докази спільного проживання, виписки із joint account, рахунки за комуналку тощо. Через певні причини ці документи були не якісні (дуже толерантно тут кажу) і не влаштували IRCC. Відмова у ПР. Дівчина вже була у адвоката і отримала пораду подаватися самостійно через 1 рік на ПР ну або вийти заміж за канадця 😃 Нагадаю, що у випадку виявлення підробки документів, людина може ніколи не отримати громадянство Канади, навіть якщо матиме ПР.
-
Так у сумі виходить 1.5+0,8 = 2.3