Імміграція до Манітоби
-
Чомусь давно не було вибірок SWM
-
Каже, що жодної повісити не отримував до виїзду з України. Я такий факт, до речі, знаю ще із 2015, коли справу відкрили, але людина ніколи не отримувала повістки. Як це зараз працює, мені не відомо. Також знаю факти, що вже людям, які виїхали 10 років тому до Канади, також поприходили повістки. От тепер чекають, чи також буде відкриття справ.
-
Зараз навіть вручення близьким родичам повістки вважається, що людина її отримала…
-
Та всім зрозуміло,що Україна буде робити все можливо ,щоб повернути чоловіків до України . А потім,коли війна закінчиться ,і залишиться дуже мало чоловіків, в Україну загонять іммігрантів,щоб ті парувались з нашими жінками . Це ще гарний сценарій ,є той де українці будуть в «косоворотках» під «скрепну» музику танцювати і відзначати «день победи» . Так що , цього не уникнути,я маю на увазі проблеми з документами для чоловіків .
-
Скоро буде так «тцк» подумав думку в голові ,що вручили повістку 😅 і це буде вважатися фактом вручення . Там без ротації вже більше ніж один рік люди сидять, хоча як на мене ,то виловлювати тих ,хто втік така собі справа. Навряд чи ті люди будуть воювати з ентузіазмом,чи взагалі будуть воювати . Але ж то таке .
-
Дорого ранку! Пане @western9, чи можна дізнатися Вашу думку. Моя батьки чекають на візу CUAET вже понад 14 місяців. Усі кризис форми та дзвінки давали тільки одну відповідь - чекайте. Я хочу піти у офіс IRCC у Вінніпезі і побалакати з ними face-to-face. (маю дозвіл представника від своіх батьків) Основна ідея КуАЕТ- це emergency visa в моему розумінні, а 14 місяців це вже щось не те. Чи можете дати пораду? чи озвучити сво думку з цього приводу? Дякую.
-
Так І Витяг повний