Імміграція до Манітоби
-
Дзвоніть більше. Мені допо огло з візою батька. Ми чекали 10 місяців на запрошення на біометрію, хоба йому було вже 60 поків на моменттпоадчі заявки. Вони вперли країну громадянтсва Росію, але він лише твм був народжений і був привезений в Україну у віці 6 місяців. І я думаю, що то була основна причина відкладення візи. Я двонила багатотразів і лишала голосові. Після тижневого штурму прийшло запрошення на біометрію.
-
Без поняття, чесно Повинні ж бути на військовому обліку. Облік - це ж не питання мобілізації. Тут виникають проблеми саме тоді, коли постає питання у мобілізації…коли просто на обліку - питань не має. Так само, як і з виїздом за кордон. Жінки, які стоять на обліку - без проблем можуть виїжджати. Проте, коли їх мобілізують - то вже є деякі питання можуть бути
-
В такому випадку треба діяти по ситуації, як на мене. Щось завчасно робити сенсу особливого не має. Бажаю Вашій сестрі успішного розгляду та швидкого отримання PR ❤️
-
У батька інвалідність 3 групи . Йому 52 роки. Виїхав з України легально, бо інвалідність 3 групи наразі до прийняти закону є підставою для виїзду. Перед тим сходив до військкомату , перепрописався, тобто не ухилявся Зараз він летить до Канади Не зовсім розумію Чи можуть бути якісь проблеми ?
-
Моя сестра лікар, готується до подачі на PR. Вся військова підготовка в університеті була в одному семестрі військових занять раз на тиждень, ні про що. Але в воєнкоматі їй видали тимчасовий квиток 10 років тому, це все, тобто на обліку має стояти. Каже, що кине все тут і поїде на Балі, раз все одно на будь-якому етапі можуть завернути) незрозуміло, до чого готуватися у звʼязку з усіма цими нововведеннями. Дякую за відповідь
-
Моя сімейний лікар їздить за кордон раз на 2-3 місяці стабільно… Всі спокійно виїжджають, якщо їх не мобілізували
-
В кожному консульстві України зараз є військовий аташе
-
Так, і в Сумській області, наприклад, заразтгостро стоїть питання нестачі медпрацівників. Тож вони нікому не дадуть виїхати
-
Всі чоловіки в Україні стають на облік з 14 років, бо в школи передають всю інформацію про дітей.
-
Медики ж стають і так на облік ще під час навчання 🙄
-
Не знаю точно, але це дивно, якщо не потрібна
-
Господи, що не крок, то як на мінному полі. Який страшний час нам дістався
-
Так і з громадянством Канади так само залишаєтесь громадянином України…
-
Якщо є ПР, вона принаймні може жити тут, проблеми будуть тільки з подачею на громадянство
-
Але навіть ПР -це не захист. Доки ми є громадянами України, маємо свої Зобов'язання перед країною, так розумію