Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Маю, мабуть, просте питання, якщо є в закріплених, то скажіть, я сам знайду. Суть в чому: хочу подаватись на підтримку провінції, працюю general laborer на будівництві. Начальник може написати, що я carpenter наприклад. Де можна подивитись, чи професія не вимагає якоїсь освіти? Це в списках регульованих та не регульованих професій? Дякую!
-
Поразка 😁 та ні ні, все буду подаватись по своєму general laborer 😄
-
Зрозумів, дякую!
-
Справа в тому, що 1) є ваша посада, джоб офер, лист з роботи тощо. 2) є поняття misrepresentation, тобто надання неправдивої інформації. Уряд про це попереджає усюди, де тільки може. Misrepresentation тягне не тільки відмову, а може поставити бан на імміграцію на 5-10 років. 3) програма Манітоби дозволяє іммігрувати з будь-якою роботою. 4) якщо ваша посада передбачає обов'язки столяра, то ваш роботодавець має це підтвердити документально та потім усно в розмові з МПНП 5) столяр належить до категорії 2 і не потребує тесту з мови, бо ця професія передбачає, що працівник володіє англійською 6) в цьому чаті з високою ймовірністю є офіцери МПНП, які знають українську і вже все моніторять і видно ваше ім'я та прізвище 😁
-
Вітаємо, Andzhey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Друзі, хто може оформляйте туристичні страховки для своїх рідних, навіть на 30 днів. Он сьогодні почув, що один чоловік помер від серцевого нараду у готелі. Деталей не знаю ( але прилетів до рідних. Туристична страховка покриє витрати на похорон чи транспортацію тіла до України.
-
Дякую
-
@banofbot
-
Краще все вказувати
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка як порахувати гроші для номінації від провінції. 1) чи мінусувати кредити на кредитці? 2) чи мінусувати кредит на компʼютер? Чи телефон? 3) чи додавати гроші в пенсійному накопичувальному фонді? 4) або можна вказати просто кількість грошей на сейвінг акаунті?
-
Я зробила. Так, мала деякі проблеми, але все вийшло