Імміграція до Манітоби
-
Спочатку апостиль в Україні, якщо треба І вже потім переклад, завірення та все інше за списком
-
Так це просто бумажка а4) Яка завірена у нотаріуса
-
Вам у Канаді не апостилюють український документ
-
Так, але документ в оригіналі українською, тому я його перекладаю і разом з оригіналом та сертифікованим перекладом, підписуємо у нотаріуса, далі в глобал афейрс на апостиль і тоді і Україну. Там також переклад
-
-
Через приват 24 не можу без номера Українського
-
А як через пенсійний фонд
-
Через Пенсійний Фонд можна зробити ключ…чи через Приват 24
-
Не маю дію згубив номер Український
-
Чому не можете придбати номер? eSIM продається онлайн
-
Якщо дружина зараз вчиться в колледжі чи потрібно про подачі документів на провенційному етапі додавати Enrollment Verification з колледжу чи щось інше? Якщо так, кого вказувати як Recepient при замовленні цього сертифікату? (IRCC з їхною головною адресою) Дякую
-
В мене не було доступу до укр номеру. Ви можете встановити канадський х верифікацією вашої особистості через укр паспорт. Пошукайте на сайті, там є така опція
-
Доброго дня! Я запросив довідку про відсутність судимості на 3 членів сімʼї Для цього знайшов порядок витребування такої довідки, ретельно вивчив, зробив так як і написано на сайті Генерального консульства України: Сплатив належним чином по 40$ в банку, Надіслав заповнені анкети, копії паспортів і чеки про оплату , не забувши покласти передплачений конверт із зворотною адресою . Мені просто повернули все . Мої анкети, копії паспортів, квитанції … Вони отримали конверт, Відкрили його, Дістали зворотний конверт, Дістали всі папери Поклали папери в конверт Наклеїли стікер зі своєю адресою І надіслали мені. Що я зробив не так??? Як це виправити? Дякую!
-
Вітаємо, Hard! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Hi! Could you help me please. We sent information about a new place of work via a website. And received a response: This is to acknowledge the receipt of your email. Our database has been updated. Regards, Manitoba Provincial Nominee Program Is it all? New job was confirmed? It isn't clear for me. Thank you!