Імміграція до Манітоби
-
Новий Біткоїн ? Чи що Таке Notcoin youtu.be/0YJZqX2byRE?si=itKZtRn1k0buXITG
-
Вітаємо, Nika Saroian! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ось сайт. Там все інтуїтивно зрозуміло, як забронювати.
-
Хммм, цікаво, а якшо документ не мовою країни яка ставить?
-
Тут якась плутанина з апостилями. Апостиль ставиться на оригінал документу відповідним міністерством в країні видачі документу. Потім виконується переклад цільного неподільного документа. Якщо необхідний апостиль на переклад документа, то такий переклад засвідчує нотаріус, і на нотаріальний напис ставиться апостиль в Мін'юсті , зокрема так в Україні. Канадські установи можуть поставити апостиль лише на документи, видані канадськими органами, оскільки апостиль підтверджує справжність підпису посадової особи, яка заздалегідь залишила зразок підпису в міністерстві
-
Треба нотаріально завірений дозвіл на продаж майна, яке було набуте в шлюбі
-
То вже потім, після апостилю треба переклад та все інше за вимогами
-
Українські документи апостилюють лише в Україні…переклад та завірення для апостилювання не потрібне.
-
Наприклад я хочу нотаріально завірити документ. Він український, тому я думаю його треба перекласти, а потім вже завіряти і слати на апостиль. Як мінімум мені так нотаріус сказала в Канаді
-
Із України Ви самостійно то можете зробити через Дію, до прикладу Чи через особистий кабінет на сайті МВС
-
Хочу спробувати такий шлях, може буде швидше 🤷♂️
-
Доброго дня всім! Може хтось знає перевірені фірми які роблятт витяг про несудимість України і Польші