Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи рахується це як безперервна робота, якщо пропрацювала 5 місяців на роботодавця, і зараз отримала підвищення до менеджера в тій ж компанії? Чи потрібно почитати відлік 6 місяців заново? Хочу подаватись на вибірку, але не знаю чи так підійде . Дякую
-
Так і не могли інакше дати перміти для батьків, якщо у дітей раніше паспорт завершується. Не дуже розумію вашу проблему. Ви потім зможете продовжити ваші перміти. Як отримали AOR на федеральному етапі, то ви БЕЗ ПРОБЛЕМ подаєтеся на OWP (bridging permit).
-
Отримаєте номінацію, подалися на федеральний етап і продовжуєте собі перміти. Реально не дуже розумію чому більшість людей панікує, якщо планують іммігрувати. У будь-якому випадку ви зможете або виробити за цей нові паспорти для дітей або потім продовжити і встигнути податися на нові перміти. Головне нічого не протермінувати
-
Дякую це я вже дізнався від вас раніше. Прочитали також що номінації розглядають тепер від 9 до 12 місяців а ми лише наступного місяця зможемо на номінацію зробити запит бо листа від роботодавця ще чекаємо
-
Хто подався на федеральний у жовтні? Нема новин?
-
У кожного по різному +ваш кейс який порівнювати з іншими не можна.
-
Так
-
Вітаємо, Nazarii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть, будь ласка, в який час зловили слот? Бо вже тиждень сиджу, доступних дат немає постійно(