Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Здравствуйте! Нужны 2 человека Заработок от $ 312/день. Пишите в личные сообщение +
-
Черга. Люди колись роками чекали
-
Ще питання, після того як перевів документи треба нести переводи у emigration Centre для завірення перекладів ?
-
В мене перміт довше, ніж візитор у дитини 😅 Дитина повинна покинути Канаду до 7 травня, а я до 8 червня 2025
-
Та то ясно Я прочитала вище, що не може бути у батьків довше, ніж у дітей. Чи то я неправильно зрозуміла
-
Може і дурне питання, та я тільки занурююся в тему. Я так розумію є дві провінційні програми. SWM та SWO SWM - якщо teer 0-3, то мовний екзамен можна не складати. Але спершу треба пройти вираз зацікавленості (а зараз бал захмарний) SWO - мовний екзамен обов'язковий, але є спецвиборка для українців і не треба чекати схвалення "виразу зацікавленості" як у SWM Чи правильно все зрозуміла?
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую
-
Привіт, шановне співтовариство, підкажіть, будь ласка, хто знімав обмеження з WP, якщо у мене закінчився медогляд півроку тому, що я повинен ставити в цьому графі, є він у мене чи ні? Я знаю, що десь в чаті вже відповідали на це питання ну чомусь не можу знайти відповідь через пошук спасибі