Імміграція до Манітоби
-
Людина вище писала. Аплікація кінець грудня - рішення у лютому
-
IMM 5669 Schedule A Background Declaration має секцію, де запитується про військову службу. Декому IRCC надсилає запит на детальну інформацію і military records form, яку потрібно заповнити, додати військовий квиток чи тимчасове посвідчення і відправити через вебформу. Є можливість відразу надати якийсь "військовий" документ, звичайно робіть це. Обов'язково додайте переклад.
-
Дуже дякую! Всі мене заспокоїли що роблю правильно 😁 Переклад вже є. В тій секції вказано "none", згідно інструкції. І знаю що і не служившим приходять дозапити.... А в мене затримка із letter of employment, от і поки вибиваю його, маю надто багато часу на думки)))
-
-
Якщо я не служив і в воєнкоматі ніколи не був, то мені потрібно теж якись буде документ з воєнкомату ? Дякую за відповідь
-
Можливо не мюди пишу, але спробую Чи подавався хтось на продовження ворк перміту, навіть якщо в нього залишилось десь 2 роки в запасі? Що ви вказували у графі «which situation applies to the applicant?” Дякую Хочу спробувати, а раптом продовжать ще трошки))
-
Ніяк. Це питання мене дуже бентежило, дрки я не побачила final decision
-
Доброго ранку,маю питання.Отримала повідомлення від офіцера Федеральний етап ,що маю виправити дещо в моєму кейсі.Все переробила відправила через веб форму .Питання ,як можна перевірити що вони отримали доки?Після відправки веб форми на email нічого не приходило лише вкінці на зеленому фоні було повідомлення Success!Дякую
-
Ну це трохи дивно, виходить треба ставати на консульський облік, чи навіть якщо просто звертатись до воєнковата з будь яких питань, то тебе там десь відмітять на замітку так би мовити, і потім буде право тебе призвати в Україну, і все) А якщо ще з піаром не вдається, то... Тим більше взагалі не зрозуміло як буде з майбутнім законом про мобілізацію