Імміграція до Манітоби
-
Стоп. Так там інше написано The CLB levels listed in the In-Demand Occupations List are the minimum levels across all Skilled Worker pathways; however, some streams/pathways have higher eligibility requirements. For example, people applying under the International Education Stream require a minimum of CLB 7 in all four skill areas (reading, writing, speaking, listening), regardless of their occupation.
-
-
Навіть якщо ви пройдете ЕОІ по special immigration measure for Ukrainians (60 балів), на етапі номінації може бути ризик, що офіцер подумає, що це прихована бізнес-імміграція. А там умови інші. Вища мова, обов'язково потрібно працювати у тій сфері бізнесу, який ви відкриваєте, мати $500.000 immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/bis/entrepreneur/eligibility/
-
А якщо я вже маю WP на три роки мені потрібно теж подаватися на Bridging open work permit for permanent residence applicants?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо в чоловіка Гепатит Б, в хронічній, неактивній формі. хтось з тим стикався? Знімуть обмеження з ворк перміту, чи ні? Чи пов‘язане це з PR?
-
є багато онлайн-сервісів, які можуть переформатувати у пдф
-
Тут обговорювали
-
Швидше за все так
-
Підкажіть будь ласка може хтось летім останнім часом авіаперевізником Condor, чи потрібні ковід сертифікати?
-
Я надіюся шкільні табелі за кожен рік не треба додавати