Імміграція до Манітоби
-
Ніде не вказувати телефон
-
Доброго дня, збираюся листа відправити в консульство, можливо хтось знає чи потрібно на конвертах в графах "номер телефону" вказувати номер консульства та свій? Чи достатньо адреси
-
Привіт всім. Скажіть будь ласка хто знає що якого числа потрібно прилетіти у Канаду щоб отримати дозвіл на роботу до кінця березня ? І до якого числа можна подати на допомогу у 3 тис канадських.? Чи надається у Вінніпезі ще безкоштовний готель та на який термін? Дякую всім за відповідь.
-
До 31 березня
-
У мене є накопичувальна пенсія від роботи. Наприклад, у мого чоловіка вже 35 тис назбиралося, + буде пенсія від уряду, в зв'язку з виходом на пенсію людей пенсійного віку. Навіть я на накопичувальну пенсію )))) трохи відклала, але вже приємно)))
-
Aaa, ясно, вибачте, не зрозуміла.
-
25 днів.
-
Так, все правильно.
-
Доброго дня! Не розумію, чому не було питання чи працюю я в манітобі? в adaptability Здається я щось не те вже зробила🫣
-
Ні, подавайтеся по SWM. Це дуже хороші бали.
-
Про це Вас і запитують. Який вид зв'язку з Манітобою Ви маєте
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто нещодавно робив українські загран паспорти тут у Канаді. Чи дійсно ця електронна черга є, чи рухається вона взагалі? Ми маємо зробити трьом дітям паспорти і близько півроку у цій черзі, та жодних апдейтів… І на пошту посольства/консульств писала, телефонувала, одне й те саме кажуть, запис тільки через електронну чергу. Хто має досвід взаємодії саме стосовно нових паспортів, відгукніться будь ласка 🙏
-
Але ж тут нкмає ongoing employment in Manitoba for six months
-
Про це будуть далі питати
-
Я вже не вірю що можливо зловити апоітмент думаю в європу їхати.